Rólunk

Kedves Látogató!

Cégünk 1997 óta, VS TORONY KFT. néven működött, egy ideje névváltozáson estünk át, így jelenleg VS LIGET KFT. néven találnak ránk régi és leendő vendégeink, partnereink. 2 fő ágazatban tevékenykedünk, az építőiparban és a turizmus, vendéglátásban.

Már 40 éve munkálkodunk az építőipar területén, így nagy szakmai gyakorlatot tudunk felmutatni. A környéken számos referenciamunkával rendelkezünk, ami az építőipar menüpont alatt található meg. Legyen az térkövezés, homlokzati hőszigetelés, épületek kulcsrakész kivitelezése, vagy épületek engedélyezése, kiviteli és statikai tervezése, állunk szíves rendelkezésére!

2000 évben került a cég tulajdonába a jelenlegi Fonyód-ligeti Üdülőpark, mely 1 éves javítási és újítási munkálatok után 2001-ben nyitotta meg kapuit. Azóta folyamatosan törekszünk a minőség javítására. Így történt, hogy 2013-ban ismét egy újítással állunk elő. 2013. május első hetében nyílik meg az Üdülőpark berkein belül a Zöldkert Vendéglő, amelyben az üdülő vendégeknek és mindenki másnak menüs, illetve a’ la carte-os étkezést kínálunk. A konyhát a régi, jól bevált Torony Vendéglős személyzet viszi, néhány kivétellel. A közel 100 férőhelyes vendéglő fákkal, zölddel körülvett, csendes helyen található. Kisebb rendezvények lebonyolítását is vállaljuk. (ballagás, születésnap, évforduló, stb.)

Várjuk Önt is sok szeretettel!

VS LIGET KFT.